Klussen met Chardonnay

Klaar met die cupcakes. Geef mij maar Chardonnay!

“Oh mijn god” denk ik als ik een workshop 'cupcakes maken' voorbij zie komen.

Waarom nooit eens een stoere workshop, waarom krijg ik als vrouw hier zo'n jeuk van, of waarom voel ik me überhaupt aangesproken? Als weduwe of alleenstaande vrouw wil je gewoon een leuke constructieve avond met andere vrouwen. Maar bovenal, je wilt een goed glas wijn! Geen, ik herhaal, GEEN earl grey thee met cupcakes die niet te eten zijn omdat je niet de ster bent in ‘Heel Holland Bakt’. Jij zou er na één aflevering uit gekikt zijn!

Nou daarom lieve stoere wijfies organiseer ik de workshop KLUSSEN MET CHARDONNAY

Wil je een stoere gezellige avond met dames en ook nog leren hoe je een gat moet boren? Nou, dat kan toch, want bij mij is het altijd gezellig en bovendien nog constructief ook. Dus hup met die billen, aan die werkbooties we gaan aan de slag met een goed glas wijn!

Wat kun je verwachten Je leert hoe je moet boren met een klopboormachine en welke pluggen en schroeven je moet gebruiken.

Voor wie 

Voor diegene die het zitten in een rondje op verjaardagen, de mannen links, de vrouwen rechts een beetje gezien hebben. 

Duur 

De workshop duurt 3 uur

Kosten 

€ 45,-  per persoon. Dit is inclusief een goed glas wijn (of 2 ;-)) een lekker hapje en gebruik materialen en gereedschappen. *Let op! Betaling bij aanvang van de workshop graag, dit in verband met doorgang vanaf 4 personen kies bij stap 3 'betaalmethode' voor 'betalen bij afhalen'*

Reiskosten 

  • 0 - 50 klm €25
  • 51 - 100 klm €50
  • 101 - 150 klm €75
  • 151 - 200 klm €100
  • 201 - 250 klm €125
  • 251 - 300 klm €150 
  • 301 - 400 klm €200

De reiskosten hierboven zijn retour en worden achteraf gefactureerd.

Hoeveel personen 

De workshop biedt plaats voor minimaal 4 personen.

Datum

In overleg

Locatie Haven 5 5688 DR Oirschot, Hoofdingang winkel Multimate
Eerste verdieping, te bereiken via trap of lift. Bij de balie wijzen ze u de weg. Wil je dat ik naar je toe kom, dan neem ik alles mee. Heel Nederland en Vlaanderen (België) max 400 klm retour.

Sfeerimpressie