Workshops op maat

Heb je een evenement, feestje of een open dag, wil je een constructieve activiteit organiseren? Heb je een bedrijf of winkel en kan je personeel wel wat technische vaardigheden gebruiken? Wij komen naar je toe! Je kunt ons inhuren voor workshops op maat. Ze worden op maat gemaakt naar wens en duur. Er kunnen (wedstrijd) spelelementen toegevoegd worden, deze zorgen voor hilarische gezelligheid. Je kunt kiezen uit een van de drie modules of voor een combinatie van de drie modules. Kies je voor een combinatie dan moet je er rekening mee houden dat de duur van de workshop op maat langer is. Let op: de module houtbewerking duurt minimaal 2 uur.

Ophangen en bevestigen van 1 uur bestaande uit twee blokken: een gedeelte theorie/veiligheid en een gedeelte praktijk. Men leert welk boortje voor welke wand gebruikt dient te worden en gaten te boren in verschillende wanden.

Elektra van 1 uur bestaande uit twee blokken: een gedeelte theorie/veiligheid en een gedeelte praktijk. Men leert bijvoorbeeld een stekker aan een snoer monteren en wat het verschil is tussen de verschillende draden en snoeren.
Uiteraard zijn de duur en de te behandelen stof bespreekbaar.

Houtbewerking van 2 uur bestaande uit twee blokken: een gedeelte theorie/veiligheid en een gedeelte praktijk. Men leert hoe je veilig moet werken met een decoupeerzaag, een accuboormachine en een vlakschuurmachine. Je gaat zelf een broodplank maken. Uiteraard zijn de duur en de te behandelen stof bespreekbaar.

Kosten
€ 20,- per uur per persoon dit is inclusief materialen, gebruik gereedschappen en een hand-out.
Reiskosten à € 0.50,- per kilometer

Data
Mogelijkheid: Maandag t/m zaterdag. Datum in overleg.

Locatie
wij komen naar u toe in heel Nederland en Vlaanderen (België)

Stel hier je vraag of meld je aan

Sfeerimpressie