Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.6296296296296 sterren
27 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen de Vries
2 maanden geleden

Een absolute aanrader voor beginners! Fijne combinatie van praktijk en theorie met voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De persoonlijke begeleiding is top. Keek iedere week uit naar de volgende cursusdag incl alle gezelligheid. Dankjewel Thessa en wens je véél succes op je nieuwe stek!

Ingrid Peters
2 maanden geleden

Van complete klusnitwit in slechts 4 dagdelen gegroeid tot klusvrouw met voldoende zelfvertrouwen om allerlei klusjes in en rondom huis aan te pakken. Behalve dat het zeer leerzaam was, was het ook gezellig. En dit kwam niet op de laatste plaats door Thessa die alles in een zeer duidelijke taal uitlegde. Ik heb er een nieuwe hobby bij. Dankjewel Thessa voor het delen van jouw onmetelijke kennis!

Lieke jansen
4 maanden geleden

Vandaag de geweldig instructieve klus cursus bij studio Ambacht afgerond. Een mooie combinatie van basis theorie zodat je weet wat je gaat doen die je vervolgens in de praktijk gaat brengen. Je kan thuis oefenen en de volgende lesdag vragen stellen. Het helpt je over een drempel heen en je leert ook van de vragen van je medecursisten. En dat alles onder de enthousiaste, vakkundige en gezellige leiding van Thessa. Wat mij betreft een aanrader! Dank Thessa!

Thessa
4 maanden geleden

Lieve Lieke, het was mooi om te zien hoe je in de laatste module je schroefmachine onder controle kreeg! Je straalde helemaal. Nu kun je met een gerust hart zelf je schilderijen in een baklijst monteren. Doel bereikt! Veel plezier met deze onafhankelijkheids missie. ;-))
Liefs Thessa

Dineke Manshanden
4 maanden geleden

Vorig jaar verhuisd. Eenmaal ingetrokken bleven er nog heel wat kleine klusjes liggen: wandcontactdozen, schilderijen, plinten, kastgreepjes, e.d. Manlief is meer van het bouwen en minder van het afwerken. Kortom, irritatie. Tot ik ineens dacht, als ik nou eens zelf leer klussen? Nooit van gekomen, nu meer tijd, dus vooruit met de geit.
Gegoogeld en zodoende uitgekomen bij Studio Ambacht. Aangemeld en op 10 augustus jl. gestart. Nu, 4 lessen verder, kijk ik terug op een heel leerzame training die ook nog eens heel gezellig was. 3 cursisten dus veel aandacht. Voor mij is de klusdrempel geslecht, ik ben vanaf les 1 het geleerde in de praktijk gaan brengen. Heerlijk gevoel om die klussen te kunnen aanpakken en er langzaamaan handiger in te worden.
Ik raad iedereen deze cursus bij Thessa aan, een topper! Ze is kundig, een ervaren klusvrouw en weet de lesstof duidelijk en met humor over te brengen.
Dank Thessa en toi toi met alles.

Thessa
4 maanden geleden

Lieve Dineke,
Superbedankt ook voor jou gezelligheid, zo mooi om te zien hoe serieus en bedreven je de stof tot je nam. Na elke les het thuis in praktijk brengen van de lesstof. Jij bent een voorbeeld van hoe een vrouw alles aanpakt! Zonder schroom. En gelijk een opbouwstopcontact aanleggen hè, chapeau!
Liefs Thessa

Janneke Poulus - de Rooy
4 maanden geleden

Ik heb met veel plezier de kluscursus bij Tessa afgerond. Niet alleen was het elke keer weer gezellig, ik heb ontzettend veel geleerd. Trots op het feit dat ik nu alle lampen in en buitenshuis kan vervangen en aansluiten, trots op het feit dat ik makkelijk een gaatje boor in de muur en binnenkort ga beginnen met het maken van mijn eigen werkbank. Dit had ik niet zonder deze cursus en zonder Tessa gekund. Ze weet ontzettend veel, heeft humor en geduld. Dikke aanrader voor elke vrouw die het zelf wil kunnen.

Thessa
4 maanden geleden

Hoi lieve toffe stoere Janneke,

Bedankt voor het delen van je ervaring bij mij, StudioAmbacht. Ik vind het zo leuk om je te volgen en te zien wat je allemaal al hebt geklust in huis en tuin. Hoe meer gaten je boort hoe minder spannend ;-)) Heel veel succes met het klussen in huis en tuin, wat zal het lekker klussen zijn aan jouw DIY werkbank. Ik ben trots op je! Heel veel succes ook met je metalbands. Gruntend klussen.
Liefs Thessa

Inge Weijs
4 maanden geleden

Na een tijdje lopen twijfelen of de kluscursus iets voor mij zou zijn, omdat ik niet zo handig ben, heb ik de knoop toch doorgehakt. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad.
De kluscursus is super leuk, leerzaam en gezellig.
Thessa geeft goede uitleg. Bij de praktijk helpt ze daar waar nodig en geeft je tips om de klussen net iets handiger uit te voeren.
Wij waren met een leuke, kleine groep van 3 cursisten waardoor Thessa goed de aandacht over ons kon verdelen.
Ik heb er heel veel energie van gekregen en thuis al wat klussen opgepakt waar ik voor de cursus niet aan durfde te beginnen.
Dus mocht je net als ik twijfelen om de kluscursus te gaan volgen dan kan ik zeggen gewoon doen. Je wordt er niet stommer maar wel handiger van.
Thessa dank je wel.

Thessa
4 maanden geleden

Lieve Inge,
En zo zie je maar dat je denkt onhandig te zijn, maar het tegendeel is waar! Succes met je nieuwe hobby ;-))
Liefs Thessa

Claudia
4 maanden geleden

Een tijd geleden besloten om bij Thessa van StudioAmbacht een kluscursus te volgen. Mijn doel: Het verlagen van de klusdrempel. Waardoor ik minder vaak hulp nodig heb.

Ik kan na de 4 modules gevolgd te hebben zeggen dat mijn doel behaald is. Ik ben met veel plezier wekelijks naar de les gekomen en durf nu zelfstandig aan een klus te beginnen.

Thessa's lessen zitten vol goede tips uit de jarenlange praktijk ervaring die zij zelf heeft opgedaan. Doe daarbij een dosis humor en leuke mede cursisten en het klusfeest is compleet.

Met maximaal 3 deelnemers de cursus gevolgd waardoor iedereen de aandacht krijgt die zij verdient.

Nogmaals bedankt en ga zo door!

Thessa
4 maanden geleden

Lieve Claudia, veel succes met de avontuurlijke weg die je aan het bewandelen bent, leuk dat klussen nu bij deze tocht hoort.
Groetjes Thessa

Hanna Hermsen
5 maanden geleden

Super leerzame, leuke en uitdagende cursus! Je voelt je echt badass als je door een tegen boort of een plank zaagt met een machine :)
Een goede combinatie van theorie en praktijk. Verder krijg je ook hand-outs mee zodat je alles thuis nog terug kan lezen. Dit gaat mij in de toekomst zeker nog van pas komen.
De groep is klein (3 cursisten) waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Thessa
5 maanden geleden

Altijd fijn als je over die drempel bent en je de klussen aandurft. Succes Hanna!

J van hoesel
10 maanden geleden

Thessa, ik heb er een nachtje over geslapen en ik vind toch dat je cursus vijf sterren moet krijgen. Het was echt top en ik kan geen verbeterpunt bedenken. De afwisseling van theorie en praktijk is perfect. Veel van je geleerd en ook veel gelachen. Je legt het allemaal op een duidelijke en rustige manier uit.
Dus dames, wil je zelf aan de slag ga een kluscursus (4 dagdelen) volgen bij Thessa!

Thessa
10 maanden geleden

Hoi grappige lieve kluskanjer,

Ik ben je dankbaar omdat je eigenlijk nooit een 10 uitdeelt, ik voel me vereerd! Dikke duim omhoog, thanks hahaha👍

Ghislaine Baijens
een jaar geleden

Hoi Thessa,

Veel geleerd van jou! Vond het heel fijn om rustig alle uitleg te krijgen over verschillende materialen en machines. En daarna rustig mogen proberen terwijl jij erbij was om eventueel bij te sturen. En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Aanrader!

Thessa
een jaar geleden

Dank je wel Ghislaine, altijd jammer dat het weer afgelopen is hè, ik vond het ook gezellig met jou, en nu lekker thuis aan de slag!