Wegens vakantie is StudioAmbacht gesloten t/m 8 oktober. Mails zullen daardoor niet meteen beantwoord worden. Je kunt online een boeking doen zolang er nog plek is, je hoeft daarvoor niet eerst te mailen.

Beoordeel StudioAmbacht met een ster en schrijf je ervaring hier beneden in het formulier en/of op Google

Dank je wel voor het delen van je ervaring.๐Ÿ€

Rating: 4.6428571428571 sterren
28 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Suus Peeters
18 dagen geleden

In augustus heb ik de vierdaagse kluscursus gevolgd bij Thessa. Ik had zo veel klussen in huis die maar bleven liggen en ik was het beu om daar elke keer dure mensen voor in te huren, die vaak geen tijd hadden of niet op kwamen dagen. Na deze cursus snap ik hoe ik om moet gaan met gereedschap en hoe ik zelf deze klussen af kan maken. Ik heb de smaak te pakken en doe de ene na de andere klus. Het is net als leren autorijden. Je leert het steeds beter door kilometers te maken. Ik ben zo blij dat ik deze cursus gedaan heb. Ik vond het gezellig en interessant. Thessa legt dingen goed uit en de combi theorie en praktijk is juist gedoseerd. Echt een aanrader om bij Thessa een cursus te volgen. Een fijne, gezellige, vakkundige topvrouw. Voor iedereen die meer van klussen wil weten. Dankjewel Thessa! Vooral zo doorgaan!

Marika
een maand geleden

Mooie basiscursus voor iedereen die weinig tot niets van klussen weet! Fijn ook dat de groep niet zo groot is en er daarom voldoende ruimte voor vragen is. Heb nu meer vertrouwen in het zelf aanpakken van eenvoudige klus taken en daar ben ik voor gekomen! Bedankt Thessa, ook voor de gezelligheid ๐Ÿ˜‰

Shanna
een maand geleden

Op aanraden mij aangemeld voor de vierdaagse kluscursus. Het was een eindje uit de richting voor mij, maar dit was het meer dan waard! Fijne balans tussen theorie en praktijk. Daarbij een heldere uitleg van Thessa, maar vooral ook daarna zelf toepassen. Ik heb nu het vertrouwen om zelf bepaalde klussen in huis aan te gaan. Dankjewel Thessa!

Corry van Zeeland
6 maanden geleden

Wat een leerervaring! Volslagen een leek, maar nu voel ik vwb de basics competent en snap ik hoe ik dingen kan aanpakken. Hele fijne sfeer ook en Thessa is een meer dan prima docent. AANRADER!!!

Thessa
6 maanden geleden

Lieve Corry,

Dank je wel voor je review, ik ga je de 20e weer zien in de workshop Sanitair! Tot dan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Yvonne van Schijndel
7 maanden geleden

Hele goede cursus. Veel geleerd en ook meteen in de praktijk gebracht.
Daarbij meer vertrouwen gekregen dat ik kan klussen! Gewoon maar beginnen....
Dank je wel Thessa, je bent een hele bekwame lerares. Kordaat, attent, veel invoelingsvermogen en humor. En uiteraard een hele berg aan kennis!
Veel succes met je studio..

Thessa
7 maanden geleden

Bedankt Yvonne, voor je fijne review! Heel veel succes met je hordeur, akker, en de vele klusjes in je huis. Liefs Thessa

Leonie Visser
7 maanden geleden

Super leuke en handige cursus met goede tips, tricks en handvaten waar je enthousiast van word om zelf aan de slag te gaan met klussen!
En namens mijn Kluscursus groepje vinden wij dat Thessa een top beoordeling verdient en raden deze cursus zeker aan!

Ellen de Vries
10 maanden geleden

Een absolute aanrader voor beginners! Fijne combinatie van praktijk en theorie met voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De persoonlijke begeleiding is top. Keek iedere week uit naar de volgende cursusdag incl alle gezelligheid. Dankjewel Thessa en wens je vรฉรฉl succes op je nieuwe stek!

Ingrid Peters
10 maanden geleden

Van complete klusnitwit in slechts 4 dagdelen gegroeid tot klusvrouw met voldoende zelfvertrouwen om allerlei klusjes in en rondom huis aan te pakken. Behalve dat het zeer leerzaam was, was het ook gezellig. En dit kwam niet op de laatste plaats door Thessa die alles in een zeer duidelijke taal uitlegde. Ik heb er een nieuwe hobby bij. Dankjewel Thessa voor het delen van jouw onmetelijke kennis!

Lieke jansen
een jaar geleden

Vandaag de geweldig instructieve klus cursus bij studio Ambacht afgerond. Een mooie combinatie van basis theorie zodat je weet wat je gaat doen die je vervolgens in de praktijk gaat brengen. Je kan thuis oefenen en de volgende lesdag vragen stellen. Het helpt je over een drempel heen en je leert ook van de vragen van je medecursisten. En dat alles onder de enthousiaste, vakkundige en gezellige leiding van Thessa. Wat mij betreft een aanrader! Dank Thessa!

Thessa
een jaar geleden

Lieve Lieke, het was mooi om te zien hoe je in de laatste module je schroefmachine onder controle kreeg! Je straalde helemaal. Nu kun je met een gerust hart zelf je schilderijen in een baklijst monteren. Doel bereikt! Veel plezier met deze onafhankelijkheids missie. ;-))
Liefs Thessa

Dineke Manshanden
een jaar geleden

Vorig jaar verhuisd. Eenmaal ingetrokken bleven er nog heel wat kleine klusjes liggen: wandcontactdozen, schilderijen, plinten, kastgreepjes, e.d. Manlief is meer van het bouwen en minder van het afwerken. Kortom, irritatie. Tot ik ineens dacht, als ik nou eens zelf leer klussen? Nooit van gekomen, nu meer tijd, dus vooruit met de geit.
Gegoogeld en zodoende uitgekomen bij Studio Ambacht. Aangemeld en op 10 augustus jl. gestart. Nu, 4 lessen verder, kijk ik terug op een heel leerzame training die ook nog eens heel gezellig was. 3 cursisten dus veel aandacht. Voor mij is de klusdrempel geslecht, ik ben vanaf les 1 het geleerde in de praktijk gaan brengen. Heerlijk gevoel om die klussen te kunnen aanpakken en er langzaamaan handiger in te worden.
Ik raad iedereen deze cursus bij Thessa aan, een topper! Ze is kundig, een ervaren klusvrouw en weet de lesstof duidelijk en met humor over te brengen.
Dank Thessa en toi toi met alles.

Thessa
een jaar geleden

Lieve Dineke,
Superbedankt ook voor jou gezelligheid, zo mooi om te zien hoe serieus en bedreven je de stof tot je nam. Na elke les het thuis in praktijk brengen van de lesstof. Jij bent een voorbeeld van hoe een vrouw alles aanpakt! Zonder schroom. En gelijk een opbouwstopcontact aanleggen hรจ, chapeau!
Liefs Thessa