Nog even geduld AUB. 😉 Alle workshops en cursussen zitten vol t/m juli. Ook in mijn agenda is geen ruimte meer voor de op maat workshops en trainingen. Vanaf begin augustus starten er weer nieuwe workshops en cursussen. Alle maandagen en zaterdagen zijn gereserveerd voor de klustrainingen, op deze dagen zijn dus geen workshops en cursussen.

Home » Ervaringen

Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.6 sterren
25 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

J van hoesel
3 maanden geleden

Thessa, ik heb er een nachtje over geslapen en ik vind toch dat je cursus vijf sterren moet krijgen. Het was echt top en ik kan geen verbeterpunt bedenken. De afwisseling van theorie en praktijk is perfect. Veel van je geleerd en ook veel gelachen. Je legt het allemaal op een duidelijke en rustige manier uit.
Dus dames, wil je zelf aan de slag ga een kluscursus (4 dagdelen) volgen bij Thessa!

Thessa
3 maanden geleden

Hoi grappige lieve kluskanjer,

Ik ben je dankbaar omdat je eigenlijk nooit een 10 uitdeelt, ik voel me vereerd! Dikke duim omhoog, thanks hahaha👍

Ghislaine Baijens
4 maanden geleden

Hoi Thessa,

Veel geleerd van jou! Vond het heel fijn om rustig alle uitleg te krijgen over verschillende materialen en machines. En daarna rustig mogen proberen terwijl jij erbij was om eventueel bij te sturen. En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Aanrader!

Thessa
4 maanden geleden

Dank je wel Ghislaine, altijd jammer dat het weer afgelopen is hè, ik vond het ook gezellig met jou, en nu lekker thuis aan de slag!

Cynthia
5 maanden geleden

Vandaag de cursus ophangen en bevestigen gevolgd. Dankzij de goede, duidelijke en enthousiaste uitleg van Thessa weet ik nu hoe ik dingen in mijn huis kan ophangen (en het dit keer ook blijft hangen). Fijn om de theorie die je eerst bespreekt direct in de praktijk te brengen doordat je zelf aan de slag gaat met gaten boren, pluggen en schroeven plaatsen. Ik kom zeker nog een keer terug voor een van de andere workshops!

E. van der Dennen
8 maanden geleden

Een maand geleden heb ik een individuele workshop meubelmaken gedaan en daar werd ik heel blij van; Zo ontzettend leerzaam en ook nog eens erg gezellig om met zoveel positieve energie samen aan de slag te gaan!! En ook nog eens goed advies gekregen bij de aanschaf van gereedschap. Zo fijn!

Jacoline Baggerman
8 maanden geleden

Super cursus! Echte aanrader! Zowel theoretisch, als praktisch leer je zo ontzettend veel! Je leert schroeven, boren, kitten, zagen...... Allerlei klussen, die je nu zelf kunt en aan durft! En bewondering voor Thessa! Echt een vakvrouw, die je met alle geduld de kneepjes van het vak leert en je zelfvertrouwen geeft! Dankjewel!

Victoria Deighton
een jaar geleden

Tijdje terug heb ik bij Thessa een workshop ophangen en bevestigen gedaan. Aangezien ik technisch een volstrekte 0 ben was het heel leerzaam voor me. Wat een geduld heeft zij om het allemaal rustig uit te leggen, om niet meer bang te zijn voor machines. Heel fijn!!! En ook een heel gezellige sfeer! Dank je wel.

Y Sebo
een jaar geleden

Ha Tessa! Nou inderdaad zeg; op en neer rijden? Hulde! Ben niet in het bezit van een auto maar overnachten ga ik zeker overwegen :o)

Yvonne
een jaar geleden

Wat baal ik dat het te ver is voor mij (Groningen) want dit is e x a c t wat ik zoek! Hier in het noorden niks soortgelijks van dit niveau te vinden helaas. En wat een goed idee van Lia Neggers om je dochter dit aan te bieden :o)

Thessa Koenders
een jaar geleden

Beste Yvonne, het is inderdaad niet bij je in de buurt. Wel grappig om je te vertellen dat er de komende maand 2 dames komen vanuit Friesland en Groningen. De dame uit Friesland gaat elke keer op en neer rijden, de held en de dame uit Groningen heeft hier een B&B geboekt voor een week. We gaan dan 4 dagen klussen. Wellicht een klusvakantie van maken? Warme groet Thessa, StudioAmbacht

Ellen Meijer
een jaar geleden

Ik heb bij Thessa een halve individuele cursus gevolgd, (ophangen en bevestigen, schilderen en kitten en meubelmaken). Wat een succes was het. Ik durf en kan nu alle "hang" klussen aan én: ik heb een eigen teken- en kniptafel gemaakt wat zonder advies en meedenken van Thessa (nog lang) niet van de grond was gekomen. Ik ben dus super blij en tevreden. De cursus is een aanrader!!!

Lia Neggers
een jaar geleden

Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een workshop heb gevolgd bij Studio Ambacht. Ik was daar erg enthousiast over. Binnenkort wordt mijn dochter 18 jaar. Dan wil ik haar de mogelijkheid geven om ook een workshop te gaan volgen bij Thessa. Ik hoop dat ze het doet. Je leert daar zo veel van. En alles wordt goed uitgelegd.