Reactie plaatsen

Reacties

DvH
een maand geleden

Klusworkshop 19 okt. 2019

Superleuke & vooral leerzame workshop!
Ik heb nu de smaak te pakken... ;)

Jacqueline Trommelen
2 maanden geleden

In September heb ik de workshop Ophangen en Bevestigen gevolgd. Erg praktisch en erg goed voor mijn zelfvertrouwen m.b.t. klussen. Eindelijk weet ik hoe ik met mijn boor overweg moet, welke plug en welke boor ik moet gebruiken voor wat voor materiaal! Mijn boor heeft vast nog geheimen voor mij, maar ik ga ze nu zelf ontdekken ;)

De volgende workshop wordt Electra.

Wen
3 maanden geleden

Hoi Thessa,
Wat een goed initiatief! En in contact komen met andere weduwen. En nog wat geleerd ook. Goed opgezette ochtend, duidelijke info. Erg nuttige workshop.

Ruda Wismans
3 maanden geleden

Hoi Thessa,

Ik wilde even zeggen dat door de cursus bij jou ik me veel zekerder voel om gewoon ergens aan te beginnen.
Ik ben nu bezig aan een trapleuning. De stelplanken en beugels zijn al bevestigd en gegrond en nu nog ge leuningen zelf.
Ik zal je binnenkort foto’s sturen van t eindresultaat. Ik heb de basis van een inloopkast door een timmerman laten neerzetten maar wil de afwerking zelf gaan doen.
Dus….. ik ben volgens mij goed bezig mede dankzij jou.
Groetjes Ruda Wismans, Venlo

Monique van den Elsen
3 maanden geleden

Ik heb een hele leuke dag gehad met Thessa. Ze is een integere, open en hartelijke vrouw. Het klikte meteen. Naast dat ik stap voor stap geleerd heb hoe ik met materialen en gereedschap moet werken. Heb ik ook andere dingen mogen leren van haar. Ik ben gestimuleerd en gemotiveerd om weer nieuwe stappen te gaan zetten in mijn plannen! Zeker de moeite waard deze cursus!

manita jansen
4 maanden geleden

deze workshops zijn heel goed voor je zelfvertrouwen.
niet meer die afhankelijkheid van mannen.
het is ook gewoon leuk.
als je als vrouw ooit alleen komt te staan of het nu scheiding is of weduwvrouw is dit echt een aanrader ik zou zeggen een must.
tessa: hartelijk dank voor je humor, mede dankzij jouw is mijn zelfvertrouwen opgekrikt
manita [een trotse vrouw]

Thessa Koenders
4 maanden geleden

Lieve Manita, dank je wel voor je bericht. Ik wens je heel veel succes met je kippenhok! 😘👩‍🔧

Rachel
9 maanden geleden

Het afgelopen jaar heeft Thessa mij geholpen om een bartafel en een sidetable te maken. De kickoff was tijdens de workshop houtbewerken en de vervolg workshop meubelmaken en daarna kon ik zelf aan de slag. Gedurende het jaar heeft Thessa mij steeds voorzien van tips en tricks zodat ik met mijn beperkte ervaring en gereedschap twee hele mooie meubels heb gemaakt. Echt aanrader! Je kunt meer dan je denkt met de juiste hulp!
Bedankt Thessa voor het vertrouwen en de gezellige workshops!

Lia
10 maanden geleden

Wat een fijne klusworkshop. Al die dingen leren, die je normaal door een vriend, broer of buurman laat doen. En dan blijkt dat je dat zelf ook kan. Ontzettende fijne cursus met duidelijke uitleg. Smaakt naar meer. Bedankt Thessa. Het was top.

Thessa
10 maanden geleden

Graag gedaan lieve Lia!

Alice de Haan
10 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring.
Ik voelde me berentrots. Ikheb bij Thessa de workshop Elektra gevolgd. Niet alleen de theorie is goed en duidelijk. Maar ook de praktijk. Zo trots dat je een schakelaar tussen een snoer kan plaatsen. Een stekker aan een snoer kan bevestigen en dan ook nog de lamp brandend krijgen. Maar ook dat ik weet wat voor soorten elektrische draden er zijn.
Een absolute aanrader
Alice

Saskia
een jaar geleden

Door het verlies van mijn man ben ik niet alleen mijn maatje kwijt maar ook mijn klusser. Wat zal hij trots zijn als hij van boven ziet dat ik nu zelf aan het klussen ben thuis. Dank je wel voor de leerzame maar vooral heel erg gezellige klusdag! Ik was even mijn verdriet vergeten. Tot volgende week. Veel liefs, Saskia.

Rating: 5 sterren
1 stem