Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.6153846153846 sterren
26 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
4 dagen geleden

Een tijd geleden besloten om bij Thessa van StudioAmbacht een kluscursus te volgen. Mijn doel: Het verlagen van de klusdrempel. Waardoor ik minder vaak hulp nodig heb.

Ik kan na de 4 modules gevolgd te hebben zeggen dat mijn doel behaald is. Ik ben met veel plezier wekelijks naar de les gekomen en durf nu zelfstandig aan een klus te beginnen.

Thessa's lessen zitten vol goede tips uit de jarenlange praktijk ervaring die zij zelf heeft opgedaan. Doe daarbij een dosis humor en leuke mede cursisten en het klusfeest is compleet.

Met maximaal 3 deelnemers de cursus gevolgd waardoor iedereen de aandacht krijgt die zij verdient.

Nogmaals bedankt en ga zo door!

Thessa
3 dagen geleden

Lieve Claudia, veel succes met de avontuurlijke weg die je aan het bewandelen bent, leuk dat klussen nu bij deze tocht hoort.
Groetjes Thessa

Hanna Hermsen
een maand geleden

Super leerzame, leuke en uitdagende cursus! Je voelt je echt badass als je door een tegen boort of een plank zaagt met een machine :)
Een goede combinatie van theorie en praktijk. Verder krijg je ook hand-outs mee zodat je alles thuis nog terug kan lezen. Dit gaat mij in de toekomst zeker nog van pas komen.
De groep is klein (3 cursisten) waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Thessa
een maand geleden

Altijd fijn als je over die drempel bent en je de klussen aandurft. Succes Hanna!

J van hoesel
6 maanden geleden

Thessa, ik heb er een nachtje over geslapen en ik vind toch dat je cursus vijf sterren moet krijgen. Het was echt top en ik kan geen verbeterpunt bedenken. De afwisseling van theorie en praktijk is perfect. Veel van je geleerd en ook veel gelachen. Je legt het allemaal op een duidelijke en rustige manier uit.
Dus dames, wil je zelf aan de slag ga een kluscursus (4 dagdelen) volgen bij Thessa!

Thessa
5 maanden geleden

Hoi grappige lieve kluskanjer,

Ik ben je dankbaar omdat je eigenlijk nooit een 10 uitdeelt, ik voel me vereerd! Dikke duim omhoog, thanks hahaha👍

Ghislaine Baijens
7 maanden geleden

Hoi Thessa,

Veel geleerd van jou! Vond het heel fijn om rustig alle uitleg te krijgen over verschillende materialen en machines. En daarna rustig mogen proberen terwijl jij erbij was om eventueel bij te sturen. En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Aanrader!

Thessa
7 maanden geleden

Dank je wel Ghislaine, altijd jammer dat het weer afgelopen is hè, ik vond het ook gezellig met jou, en nu lekker thuis aan de slag!

Cynthia
8 maanden geleden

Vandaag de cursus ophangen en bevestigen gevolgd. Dankzij de goede, duidelijke en enthousiaste uitleg van Thessa weet ik nu hoe ik dingen in mijn huis kan ophangen (en het dit keer ook blijft hangen). Fijn om de theorie die je eerst bespreekt direct in de praktijk te brengen doordat je zelf aan de slag gaat met gaten boren, pluggen en schroeven plaatsen. Ik kom zeker nog een keer terug voor een van de andere workshops!

E. van der Dennen
een jaar geleden

Een maand geleden heb ik een individuele workshop meubelmaken gedaan en daar werd ik heel blij van; Zo ontzettend leerzaam en ook nog eens erg gezellig om met zoveel positieve energie samen aan de slag te gaan!! En ook nog eens goed advies gekregen bij de aanschaf van gereedschap. Zo fijn!

Jacoline Baggerman
een jaar geleden

Super cursus! Echte aanrader! Zowel theoretisch, als praktisch leer je zo ontzettend veel! Je leert schroeven, boren, kitten, zagen...... Allerlei klussen, die je nu zelf kunt en aan durft! En bewondering voor Thessa! Echt een vakvrouw, die je met alle geduld de kneepjes van het vak leert en je zelfvertrouwen geeft! Dankjewel!

Victoria Deighton
een jaar geleden

Tijdje terug heb ik bij Thessa een workshop ophangen en bevestigen gedaan. Aangezien ik technisch een volstrekte 0 ben was het heel leerzaam voor me. Wat een geduld heeft zij om het allemaal rustig uit te leggen, om niet meer bang te zijn voor machines. Heel fijn!!! En ook een heel gezellige sfeer! Dank je wel.

Y Sebo
een jaar geleden

Ha Tessa! Nou inderdaad zeg; op en neer rijden? Hulde! Ben niet in het bezit van een auto maar overnachten ga ik zeker overwegen :o)

Yvonne
een jaar geleden

Wat baal ik dat het te ver is voor mij (Groningen) want dit is e x a c t wat ik zoek! Hier in het noorden niks soortgelijks van dit niveau te vinden helaas. En wat een goed idee van Lia Neggers om je dochter dit aan te bieden :o)

Thessa Koenders
een jaar geleden

Beste Yvonne, het is inderdaad niet bij je in de buurt. Wel grappig om je te vertellen dat er de komende maand 2 dames komen vanuit Friesland en Groningen. De dame uit Friesland gaat elke keer op en neer rijden, de held en de dame uit Groningen heeft hier een B&B geboekt voor een week. We gaan dan 4 dagen klussen. Wellicht een klusvakantie van maken? Warme groet Thessa, StudioAmbacht