Home » Ervaringen

Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.6428571428571 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anja
3 maanden geleden

Ook al kom ik uit Den Haag, en mijn zus uit Bussum, het hield ons niet tegen om naar StudioAmbacht te komen. Het was meer dan de moeite waard! Fijne combi van theorie en praktijk, aanrader!!

Groetjes Anja en Anette

Thessa Koenders
3 maanden geleden

Beste Anja en Anette,

Mooi om te zien hoe jullie zelfverzekerd de deur uitgingen, en als jullie nog vragen hebben kunnen jullie gerust een appje sturen hè!

Linda Loffeld
4 maanden geleden

Net de kluscursus afgerond. Fantastisch! Veel geleerd, goede opbouw van theorie en praktijk en een prettige sfeer. Dank Thessa!

Thessa Koenders
3 maanden geleden

Jij ook bedankt Linda voor je gezellige aanwezigheid, we gaan elkaar weer zien in een vervolg cursus!

Ghislaine Baijens
4 maanden geleden

Hoi Thessa,

Veel geleerd van jou! Vond het heel fijn om rustig alle uitleg te krijgen over verschillende materialen en machines. En daarna rustig mogen proberen terwijl jij erbij was om eventueel bij te sturen. En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Aanrader!

Thessa Koenders
4 maanden geleden

Dank je wel Ghislaine, altijd jammer dat het weer afgelopen is hè, ik vond het ook gezellig met jou, en nu lekker thuis aan de slag!

Saskia Smulders
4 maanden geleden

Hoi Thessa,

Ik vond het echt een super leuke workshop! Dankzij jou pak ik nu zelfverzekerd de nodige klussen zelf op. Met name het onderdeel electra vond ik heel interessant en leerzaam.

Groetjes,
Saskia

Thessa Koenders
4 maanden geleden

Dank je wel Saskia, voor het delen van je ervaring bij StudioAmbacht!

Jacqueline Mouton
4 maanden geleden

Hele leuke en leerzame ochtend gehad! Beetje theorie en vooral veel praktijk. Stap voor stap uitgelegd door een vakvrouw. Aanrader!!!

Lia
4 maanden geleden

Wat een fijne klusworkshop. Al die dingen leren, die je normaal door een vriend, broer of buurman laat doen. En dan blijkt dat je dat zelf ook kan. Ontzettende fijne cursus met duidelijke uitleg. Smaakt naar meer. Bedankt Thessa. Het was top.

Thessa
4 maanden geleden

Beste Lia, en met het zelfvertrouwen wat je hebt gekregen in de cursus ben je nu over die drempel, echt, je muur stort niet in ;-)
Groetjes Thessa

annet
6 maanden geleden

Ik heb afgelopen week de cursus klussen voor vrouwen bij Thessa afgerond.

Super mooie ervaring. Thessa geeft je met haar vakkennis, enthousiasme, aandacht, humor en geduld precies het duwtje in de rug dat je nodig hebt om iets aan te pakken in je huis. Ik heb veel meer inzicht en een goede basis voor talloze klussen.
Misschien nog een tip; Ik heb de cursus samen met mijn nicht gevolgd en vond het elke keer een feestje om samen aan de slag te gaan.
Echt iets om jezelf te gunnen.

Thessa Koenders
6 maanden geleden

Leuk Annet, het was gezellig met jullie, ik ga je nicht nog een paar keer zien, ik hoop jou ook! Veel klusplezier. 😘

Karin Brans
6 maanden geleden

Ik heb in het voorjaar van 2020 de kluscursus van 4 dagen gevolgd. Hele fijne cursus van een echte vakvrouw. Thessa geeft heel prettig les. Ik heb nu inzicht gekregen in het klussen. Heb nog niet alles in de praktijk uitgevoerd. Heb nog wel veel klusplannen. Ben nu gestart met plamuren en het resultaat is super strak.

Thessa Koenders
6 maanden geleden

Wat goed Karin dat je over je drempel bent gestapt, en dat deze stap je een strak resultaat heeft opgeleverd! Leuk!!