Home » Ervaringen

Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.5789473684211 sterren
19 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Victoria Deighton
4 maanden geleden

Tijdje terug heb ik bij Thessa een workshop ophangen en bevestigen gedaan. Aangezien ik technisch een volstrekte 0 ben was het heel leerzaam voor me. Wat een geduld heeft zij om het allemaal rustig uit te leggen, om niet meer bang te zijn voor machines. Heel fijn!!! En ook een heel gezellige sfeer! Dank je wel.

Y Sebo
4 maanden geleden

Ha Tessa! Nou inderdaad zeg; op en neer rijden? Hulde! Ben niet in het bezit van een auto maar overnachten ga ik zeker overwegen :o)

Yvonne
4 maanden geleden

Wat baal ik dat het te ver is voor mij (Groningen) want dit is e x a c t wat ik zoek! Hier in het noorden niks soortgelijks van dit niveau te vinden helaas. En wat een goed idee van Lia Neggers om je dochter dit aan te bieden :o)

Thessa Koenders
4 maanden geleden

Beste Yvonne, het is inderdaad niet bij je in de buurt. Wel grappig om je te vertellen dat er de komende maand 2 dames komen vanuit Friesland en Groningen. De dame uit Friesland gaat elke keer op en neer rijden, de held en de dame uit Groningen heeft hier een B&B geboekt voor een week. We gaan dan 4 dagen klussen. Wellicht een klusvakantie van maken? Warme groet Thessa, StudioAmbacht

Ellen Meijer
4 maanden geleden

Ik heb bij Thessa een halve individuele cursus gevolgd, (ophangen en bevestigen, schilderen en kitten en meubelmaken). Wat een succes was het. Ik durf en kan nu alle "hang" klussen aan én: ik heb een eigen teken- en kniptafel gemaakt wat zonder advies en meedenken van Thessa (nog lang) niet van de grond was gekomen. Ik ben dus super blij en tevreden. De cursus is een aanrader!!!

Lia Neggers
5 maanden geleden

Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een workshop heb gevolgd bij Studio Ambacht. Ik was daar erg enthousiast over. Binnenkort wordt mijn dochter 18 jaar. Dan wil ik haar de mogelijkheid geven om ook een workshop te gaan volgen bij Thessa. Ik hoop dat ze het doet. Je leert daar zo veel van. En alles wordt goed uitgelegd.

Henjo
8 maanden geleden

Een maand geleden heb ik de workshop Kitten gevolgd bij Thessa. Super veel geleerd en dat in 2 uurtjes tijd. Eerst heb ik wat theorie gekregen en daarna ben ik aan de slag gegaan in de praktijk. Thuis ben ik natuurlijk ook meteen aan de slag gegaan. Ik heb bij de douchebak, het bad en het toilet de randen schoongemaakt en gekit. Het ziet er weer strak uit!

Anja
8 maanden geleden

Ook al kom ik uit Den Haag, en mijn zus uit Bussum, het hield ons niet tegen om naar StudioAmbacht te komen. Het was meer dan de moeite waard! Fijne combi van theorie en praktijk, aanrader!!

Groetjes Anja en Anette

Thessa Koenders
8 maanden geleden

Beste Anja en Anette,

Mooi om te zien hoe jullie zelfverzekerd de deur uitgingen, en als jullie nog vragen hebben kunnen jullie gerust een appje sturen hè!

Linda Loffeld
9 maanden geleden

Net de kluscursus afgerond. Fantastisch! Veel geleerd, goede opbouw van theorie en praktijk en een prettige sfeer. Dank Thessa!

Thessa Koenders
9 maanden geleden

Jij ook bedankt Linda voor je gezellige aanwezigheid, we gaan elkaar weer zien in een vervolg cursus!

Ghislaine Baijens
9 maanden geleden

Hoi Thessa,

Veel geleerd van jou! Vond het heel fijn om rustig alle uitleg te krijgen over verschillende materialen en machines. En daarna rustig mogen proberen terwijl jij erbij was om eventueel bij te sturen. En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig! Aanrader!

Thessa Koenders
9 maanden geleden

Dank je wel Ghislaine, altijd jammer dat het weer afgelopen is hè, ik vond het ook gezellig met jou, en nu lekker thuis aan de slag!

Saskia Smulders
9 maanden geleden

Hoi Thessa,

Ik vond het echt een super leuke workshop! Dankzij jou pak ik nu zelfverzekerd de nodige klussen zelf op. Met name het onderdeel electra vond ik heel interessant en leerzaam.

Groetjes,
Saskia

Thessa Koenders
9 maanden geleden

Dank je wel Saskia, voor het delen van je ervaring bij StudioAmbacht!