Ervaringen


Beoordeel StudioAmbacht met een ster en schrijf je ervaring hier beneden in het formulier en/of op Google

Dank je wel voor het delen van je ervaring.🍀

Rating: 4.4864864864865 sterren
37 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Antoinette
16 dagen geleden

Thessa zorgt dat je het vertrouwen krijgt, dat je zelf ook dergelijke klusjes kunt doen. Ik heb er veel van geleerd en de eerste stappen gezet.

Barbara
18 dagen geleden

Wat heb ik genoten van de vervolg cursus! Zoveel geleerd en daardoor vol vertrouwen al een paar klussen thuis aangepakt. Leuk om een maand lang elke woensdag met dezelfde groep steeds wat nieuws te leren. Kitten, boren, schroeven, zagen en elektra de basis zit er in. Nu met meesten uit de groep meiden aangemeld voor de 3 daagse vervolgcursus. Heb nooit vermoed dat ik hier zo’n energie boost van zou krijgen!! Bedankt Thessa!!

Thessa
16 dagen geleden

Zo leuk om je dan weer te zien! Tot 19 juni!

Susan Eggens
19 dagen geleden

Tessa, wat ben jij een goede lerares. Je neemt de tijd om alles goed uit te leggen en je bent allround .
Ik heb veel aan de cursus gehad en ik voel me al wat zekerder om te gaan klussen . Super bedankt .
Nu alles wat ik geleerd heb in de praktijk brengen. Je bent niet alleen een goede lerares , maar ook een zeer aangenaam mens.

Thessa
16 dagen geleden

Wat een lieve review, dank je wel Suus!

Ruda Wismans
2 maanden geleden

Hoi Thessa,

Ik wilde even zeggen dat door de cursus bij jou ik me veel zekerder voel om gewoon ergens aan te beginnen.
Ik ben nu bezig aan een trapleuning. De stelplanken en beugels zijn al bevestigd en gegrond en nu nog ge leuningen zelf.
Ik zal je binnenkort foto’s sturen van t eindresultaat. Ik heb de basis van een inloopkast door een timmerman laten neerzetten maar wil de afwerking zelf gaan doen.
Dus….. ik ben volgens mij goed bezig mede dankzij jou.
Groetjes Ruda Wismans, Venlo

Thessa
2 maanden geleden

Je bent supergoed bezig, en slim om de basis door een timmerman te laten doen, je hoeft ook niet alles hè. Kleine stapjes en meters maken!
Groetjes Thessa

Diana
4 maanden geleden

In de maand Oktober en November heb ik de klustraining gedaan en zoveel geleerd.
Vooral de modules Electra zag ik tegenop maar ik was aangenaam verrast hoeveel ik er uiteindelijk van begreep en nu nog beheers.
Alle lessen werden goed en in begrijpelijke manier gegeven waardoor de tijd voorbij vloog!
De traning zorgde er voor dat ik tussen de lessen door steeds mijn huis afging en echt keek 'hoe zit dit bij mij in elkaar'.
Ik raad deze training echt aan en het leert je ook een stukje zelfredzaamheid en zelfvertrouwen als je het het afgerond.
Ik ben Thessa heel dankbaar voor alles!

Thessa
4 maanden geleden

Lieve Kluskanjer, wat fijn om te lezen dat je het als zo positief hebt ervaren. Je nam alle kennis ook snel op, ik zou jou echt als klusvrouw inhuren. Veel succes bij de organisatie 'De Klusbakfiets' in DenHaag!

Esther
5 maanden geleden

Wát leuk! Het gereedschap in de schuur is nu ook voor mij toegankelijk. Op naar meer cursussen bij Thessa. Het was fantastisch

Thessa
4 maanden geleden

Fijn hè, die structuur, nu eerst verhuizen en lekker aan de slag in je nieuwe woning. Veel succes daarmee lieve Esther, we gaan elkaar nog zien hè!

Suus Peeters
7 maanden geleden

In augustus heb ik de vierdaagse kluscursus gevolgd bij Thessa. Ik had zo veel klussen in huis die maar bleven liggen en ik was het beu om daar elke keer dure mensen voor in te huren, die vaak geen tijd hadden of niet op kwamen dagen. Na deze cursus snap ik hoe ik om moet gaan met gereedschap en hoe ik zelf deze klussen af kan maken. Ik heb de smaak te pakken en doe de ene na de andere klus. Het is net als leren autorijden. Je leert het steeds beter door kilometers te maken. Ik ben zo blij dat ik deze cursus gedaan heb. Ik vond het gezellig en interessant. Thessa legt dingen goed uit en de combi theorie en praktijk is juist gedoseerd. Echt een aanrader om bij Thessa een cursus te volgen. Een fijne, gezellige, vakkundige topvrouw. Voor iedereen die meer van klussen wil weten. Dankjewel Thessa! Vooral zo doorgaan!

Marika
7 maanden geleden

Mooie basiscursus voor iedereen die weinig tot niets van klussen weet! Fijn ook dat de groep niet zo groot is en er daarom voldoende ruimte voor vragen is. Heb nu meer vertrouwen in het zelf aanpakken van eenvoudige klus taken en daar ben ik voor gekomen! Bedankt Thessa, ook voor de gezelligheid 😉

Shanna
7 maanden geleden

Op aanraden mij aangemeld voor de vierdaagse kluscursus. Het was een eindje uit de richting voor mij, maar dit was het meer dan waard! Fijne balans tussen theorie en praktijk. Daarbij een heldere uitleg van Thessa, maar vooral ook daarna zelf toepassen. Ik heb nu het vertrouwen om zelf bepaalde klussen in huis aan te gaan. Dankjewel Thessa!

Corry van Zeeland
een jaar geleden

Wat een leerervaring! Volslagen een leek, maar nu voel ik vwb de basics competent en snap ik hoe ik dingen kan aanpakken. Hele fijne sfeer ook en Thessa is een meer dan prima docent. AANRADER!!!

Thessa
een jaar geleden

Lieve Corry,

Dank je wel voor je review, ik ga je de 20e weer zien in de workshop Sanitair! Tot dan 😘😘😘