Reactie plaatsen

Reacties

manita jansen
6 dagen geleden

deze workshops zijn heel goed voor je zelfvertrouwen.
niet meer die afhankelijkheid van mannen.
het is ook gewoon leuk.
als je als vrouw ooit alleen komt te staan of het nu scheiding is of weduwvrouw is dit echt een aanrader ik zou zeggen een must.
tessa: hartelijk dank voor je humor, mede dankzij jouw is mijn zelfvertrouwen opgekrikt
manita [een trotse vrouw]

Monique van den Elsen
7 dagen geleden

1 week geleden
Ik heb een hele leuke dag gehad met Thessa. Ze is een integere, open en hartelijke vrouw. Het klikte meteen. Naast dat ik stap voor stap geleerd heb hoe ik met materialen en gereedschap moet werken. Heb ik ook andere dingen mogen leren van haar. Ik ben gestimuleerd en gemotiveerd om weer nieuwe stappen te gaan zetten in mijn plannen! Zeker de moeite waard deze cursus!

Rachel
5 maanden geleden

Het afgelopen jaar heeft Thessa mij geholpen om een bartafel en een sidetable te maken. De kickoff was tijdens de workshop houtbewerken en de vervolg workshop meubelmaken en daarna kon ik zelf aan de slag. Gedurende het jaar heeft Thessa mij steeds voorzien van tips en tricks zodat ik met mijn beperkte ervaring en gereedschap twee hele mooie meubels heb gemaakt. Echt aanrader! Je kunt meer dan je denkt met de juiste hulp!
Bedankt Thessa voor het vertrouwen en de gezellige workshops!

Lia
6 maanden geleden

Wat een fijne klusworkshop. Al die dingen leren, die je normaal door een vriend, broer of buurman laat doen. En dan blijkt dat je dat zelf ook kan. Ontzettende fijne cursus met duidelijke uitleg. Smaakt naar meer. Bedankt Thessa. Het was top.

Thessa
6 maanden geleden

Graag gedaan lieve Lia!

Alice de Haan
7 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring.
Ik voelde me berentrots. Ikheb bij Thessa de workshop Elektra gevolgd. Niet alleen de theorie is goed en duidelijk. Maar ook de praktijk. Zo trots dat je een schakelaar tussen een snoer kan plaatsen. Een stekker aan een snoer kan bevestigen en dan ook nog de lamp brandend krijgen. Maar ook dat ik weet wat voor soorten elektrische draden er zijn.
Een absolute aanrader
Alice

Saskia
7 maanden geleden

Door het verlies van mijn man ben ik niet alleen mijn maatje kwijt maar ook mijn klusser. Wat zal hij trots zijn als hij van boven ziet dat ik nu zelf aan het klussen ben thuis. Dank je wel voor de leerzame maar vooral heel erg gezellige klusdag! Ik was even mijn verdriet vergeten. Tot volgende week. Veel liefs, Saskia.

Ilona
8 maanden geleden

Vandaag de workshop boren en ophangen gevolgd. Ik had nog nooit een boormachine in mijn handen gehad. De uitleg was duidelijk en de sfeer was zeer goed. Ik heb een leerzame en leuke ochtend gehad! Bedankt!

Sanneke
een jaar geleden

Samen met Thessa een schutting en poort in mijn tuin gemaakt. Thessa kwam eerst langs om alles te bespreken en een boodschappenlijst te maken. De benodigdheden heb ik zelf in huis gehaald en samen met Thessa en een vriendin in een dag een super waterpasse schutting gezet! Veel lol gehad en dankzij Thessa's kundigheid en positiviteit was dit alleen maar leuk om te doen!

Vera
een jaar geleden

Op 18 januari de klusworkshop ophangen en bevestigen bijgewoond. Super leuk en leerzaam! Thessa legt alles op een erg leuke en duidelijke manier uit waarna je zelf aan de slag kan! Ik ben een drempel over gegaan om zelf een klus aan te pakken. Echt een aanrader om bij Thessa een workshop te volgen voor een leerzaam en leuk uitje!!! Bedankt Thessa!

Peggy Wismans
2 jaar geleden

op 18 januari mocht ik op uitnodiging van stichting de Jonge Weduwe, deelnemen aan een klusworkshop. Samen met 4 collega weduwen, was er de ruimte om ons verhaal te vertellen en elkaar te leren kennen. Daarna gingen we flink aan de slag....althans...met de broodnodige theorie! Dat bleek achteraf geen overbodige luxe, want het maakt nogal wat uit in welke soort muur, je welke plug gebruikt en met welke soort boor je een gat gaat boren!
Dat was een super ervaring! zo'n 20 jaar geleden had ik wel eens een keer een boormachine in de hand gehad, maar om er nu weer alleen aan te beginnen, was toch ff een drempel over. Dankzij Thessa, die een super heldere uitleg gaf met de broodnodige humor, kregen deze weduwen weer het vertrouwen in onszelf terug om thuis iets te gaan ophangen!
Thessa: keep on the good work en hopelijk mag je nog meer weduwen deze prachtige workshop laten ervaren! Dankjewel....

Rating: 5 sterren
1 stem