Home » Ervaringen

Beoordeel StudioAmbacht met een ster!

Rating: 4.5714285714286 sterren
21 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

E. van der Dennen
3 maanden geleden

Een maand geleden heb ik een individuele workshop meubelmaken gedaan en daar werd ik heel blij van; Zo ontzettend leerzaam en ook nog eens erg gezellig om met zoveel positieve energie samen aan de slag te gaan!! En ook nog eens goed advies gekregen bij de aanschaf van gereedschap. Zo fijn!

Jacoline Baggerman
3 maanden geleden

Super cursus! Echte aanrader! Zowel theoretisch, als praktisch leer je zo ontzettend veel! Je leert schroeven, boren, kitten, zagen...... Allerlei klussen, die je nu zelf kunt en aan durft! En bewondering voor Thessa! Echt een vakvrouw, die je met alle geduld de kneepjes van het vak leert en je zelfvertrouwen geeft! Dankjewel!

Victoria Deighton
8 maanden geleden

Tijdje terug heb ik bij Thessa een workshop ophangen en bevestigen gedaan. Aangezien ik technisch een volstrekte 0 ben was het heel leerzaam voor me. Wat een geduld heeft zij om het allemaal rustig uit te leggen, om niet meer bang te zijn voor machines. Heel fijn!!! En ook een heel gezellige sfeer! Dank je wel.

Y Sebo
8 maanden geleden

Ha Tessa! Nou inderdaad zeg; op en neer rijden? Hulde! Ben niet in het bezit van een auto maar overnachten ga ik zeker overwegen :o)

Yvonne
8 maanden geleden

Wat baal ik dat het te ver is voor mij (Groningen) want dit is e x a c t wat ik zoek! Hier in het noorden niks soortgelijks van dit niveau te vinden helaas. En wat een goed idee van Lia Neggers om je dochter dit aan te bieden :o)

Thessa Koenders
8 maanden geleden

Beste Yvonne, het is inderdaad niet bij je in de buurt. Wel grappig om je te vertellen dat er de komende maand 2 dames komen vanuit Friesland en Groningen. De dame uit Friesland gaat elke keer op en neer rijden, de held en de dame uit Groningen heeft hier een B&B geboekt voor een week. We gaan dan 4 dagen klussen. Wellicht een klusvakantie van maken? Warme groet Thessa, StudioAmbacht

Ellen Meijer
8 maanden geleden

Ik heb bij Thessa een halve individuele cursus gevolgd, (ophangen en bevestigen, schilderen en kitten en meubelmaken). Wat een succes was het. Ik durf en kan nu alle "hang" klussen aan én: ik heb een eigen teken- en kniptafel gemaakt wat zonder advies en meedenken van Thessa (nog lang) niet van de grond was gekomen. Ik ben dus super blij en tevreden. De cursus is een aanrader!!!

Lia Neggers
9 maanden geleden

Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik een workshop heb gevolgd bij Studio Ambacht. Ik was daar erg enthousiast over. Binnenkort wordt mijn dochter 18 jaar. Dan wil ik haar de mogelijkheid geven om ook een workshop te gaan volgen bij Thessa. Ik hoop dat ze het doet. Je leert daar zo veel van. En alles wordt goed uitgelegd.

Henjo
een jaar geleden

Een maand geleden heb ik de workshop Kitten gevolgd bij Thessa. Super veel geleerd en dat in 2 uurtjes tijd. Eerst heb ik wat theorie gekregen en daarna ben ik aan de slag gegaan in de praktijk. Thuis ben ik natuurlijk ook meteen aan de slag gegaan. Ik heb bij de douchebak, het bad en het toilet de randen schoongemaakt en gekit. Het ziet er weer strak uit!

Anja
een jaar geleden

Ook al kom ik uit Den Haag, en mijn zus uit Bussum, het hield ons niet tegen om naar StudioAmbacht te komen. Het was meer dan de moeite waard! Fijne combi van theorie en praktijk, aanrader!!

Groetjes Anja en Anette

Thessa Koenders
een jaar geleden

Beste Anja en Anette,

Mooi om te zien hoe jullie zelfverzekerd de deur uitgingen, en als jullie nog vragen hebben kunnen jullie gerust een appje sturen hè!

Linda Loffeld
een jaar geleden

Net de kluscursus afgerond. Fantastisch! Veel geleerd, goede opbouw van theorie en praktijk en een prettige sfeer. Dank Thessa!

Thessa Koenders
een jaar geleden

Jij ook bedankt Linda voor je gezellige aanwezigheid, we gaan elkaar weer zien in een vervolg cursus!