Reacties

Ilona
6 dagen geleden

Vandaag de workshop boren en ophangen gevolgd. Ik had nog nooit een boormachine in mijn handen gehad. De uitleg was duidelijk en de sfeer was zeer goed. Ik heb een leerzame en leuke ochtend gehad! Bedankt!

Sanneke
9 maanden geleden

Samen met Thessa een schutting en poort in mijn tuin gemaakt. Thessa kwam eerst langs om alles te bespreken en een boodschappenlijst te maken. De benodigdheden heb ik zelf in huis gehaald en samen met Thessa en een vriendin in een dag een super waterpasse schutting gezet! Veel lol gehad en dankzij Thessa's kundigheid en positiviteit was dit alleen maar leuk om te doen!

Vera
10 maanden geleden

Op 18 januari de klusworkshop ophangen en bevestigen bijgewoond. Super leuk en leerzaam! Thessa legt alles op een erg leuke en duidelijke manier uit waarna je zelf aan de slag kan! Ik ben een drempel over gegaan om zelf een klus aan te pakken. Echt een aanrader om bij Thessa een workshop te volgen voor een leerzaam en leuk uitje!!! Bedankt Thessa!

Peggy Wismans
11 maanden geleden

op 18 januari mocht ik op uitnodiging van stichting de Jonge Weduwe, deelnemen aan een klusworkshop. Samen met 4 collega weduwen, was er de ruimte om ons verhaal te vertellen en elkaar te leren kennen. Daarna gingen we flink aan de slag....althans...met de broodnodige theorie! Dat bleek achteraf geen overbodige luxe, want het maakt nogal wat uit in welke soort muur, je welke plug gebruikt en met welke soort boor je een gat gaat boren!
Dat was een super ervaring! zo'n 20 jaar geleden had ik wel eens een keer een boormachine in de hand gehad, maar om er nu weer alleen aan te beginnen, was toch ff een drempel over. Dankzij Thessa, die een super heldere uitleg gaf met de broodnodige humor, kregen deze weduwen weer het vertrouwen in onszelf terug om thuis iets te gaan ophangen!
Thessa: keep on the good work en hopelijk mag je nog meer weduwen deze prachtige workshop laten ervaren! Dankjewel....

Lonneke
een jaar geleden

Dankjewel voor de superfijne en goede cursusdag op 9 september. De sfeer was meteen al heerlijk ontspannen, maar geen theekransje hoor, flink aan de bak. Alles begrijpelijk uitgelegd en meteen in praktijk gebracht. Het was heel fijn en duidelijk hoe alles eerst per deel werd uitgelegd en dat we het daarna meteen zelf gingen doen. Ik denk dat dat ervoor gezorgd heeft dat we het echt gaan onthouden. We hoeven nu maar even op onze handout te kijken en hup, alles komt weer boven.
Veel goede en handige tips ook tussendoor.
En de gedachte dat elektra voor mij niet weggelegd was? Pff, die gedachte is hup weg! De mannen die ik er over verteld heb, keken me nog net niet met open mond aan dat ik die dingen wist en de vrouwen vonden het vooral stoer dat ik een kluscursus heb gedaan!
Ik zeg het voort! Ga zo door!

Groetjes,
Lonneke

Monique van den Elsen
een jaar geleden

Ik heb een hele leuke dag gehad met Thessa. Ze is een integere, open en hartelijke vrouw. Het klikte meteen. Naast dat ik stap voor stap geleerd heb hoe ik met materialen en gereedschap moet werken. Heb ik ook andere dingen mogen leren van haar. Ik ben gestimuleerd en gemotiveerd om weer nieuwe stappen te gaan zetten in mijn plannen! Zeker de moeite waard deze cursus!

Milou Diepstraten
een jaar geleden

“Milou & klussen; niet de beste combi. Ik ben meer van het op een veilige afstand toekijken. Maar op 5 en 19 december 2016 stond ik te schuren, te boren en zaagde ik met een heuse cirkelzaag een plank door midden! Hoe dat kan? Vraag het Thessa.”

Jean-Paul van de Wiel
een jaar geleden

“Leuke én leerzame klusworkshop van Thessa Koenders gehad met een eindresultaat waar we trots op zijn! Weer een mooi bewijs voor ‘je kunt meer dan je denkt’

Marion Koppelmans
een jaar geleden

Thessa weet op directe, gelijkwaardige basis een heldere uitleg te geven over gereedschappen, schroefjes en boortjes. Stapje voor stapje leidt ze jou het proces door van datgene wat je wilt maken, en…uiteraard met de nodige humor! Ik had mezelf getrakteerd op een workshop wandbord maken en ik zal deze (onweersachtige!) middag nooit meer vergeten! Wat mij ook trof op de website van Thessa dat zij onafhankelijkheid wil promoten. Daar kan ik mij zeer in vinden; onafhankelijkheid geeft vrijheid. Dus dames: aarzel niet, geef je op bij Thessa en klaar je eigen klus!!!
Marion

Marc Poppe, namens de Bommel Meubelen
een jaar geleden

Tijdens de workshop “Electra” heeft Tessa Koenders aan het montageteam van de Bommel Meubelen de basis vaardigheden uitgelegd die zoal voorkomen bij het monteren van verlichtings-armenturen. Alles werd keurig en begrijpelijk uitgelegd, daarnaast konden we de opgestoken kennis gelijk in de praktijk brengen. De verschillende vragen die werden gesteld werden direct behandeld en met het team besproken. Het was een bijzonder leerzame workshop die we ook aan anderen kunnen aanbevelen!

Reactie plaatsen