Cursussen en workshops Doordat ik jarenlang een professionele klusvrouw ben geweest weet ik wat de meeste klussen in huis en tuin inhouden. De dames die mij inhuurden hadden vaak dezelfde soort klussen in huis te doen. Op basis van deze kennis heb ik alle klusworkshops en kluscursussen geschreven. Ze zijn zeer praktisch en voor iedereen, dus juist de beginner thuis in praktijk te brengen.

Voorbeeld:

  • Je leert bij mij hoe je een gat boort, en hoe je een boortje herkent. Welke plug je in het gat moet doen en hoe groot de schroef dan moet zijn, hoeveel gewicht je dan aan die schroef kunt hangen. 
  • Je kent het wel, je hebt een pallet liggen en wil daar een bijzettafel van maken, je kunt dan ergens een hele dure cursus meubelmaken gaan volgen van 8 weken. Hierin leer je dan hoe je op een ambachtelijke manier houtverbindingen moet maken, zoals bijvoorbeeld een zwaluwstaartverbinding. Wat doe je daar dan mee de rest van je leven, meubelmaker worden? Bij mij leer je op een praktische manier hoe je bijvoorbeeld een bijzettafel maakt, gewoon met schroeven en deuvels, that's it. Ik leer je hoe je moet meten, recht zagen, hoe je een schroef netjes wegwerkt, hoe je überhaupt de poten onder een meubeltje mooi recht maakt. Waar je bouwtekeningen vandaan kunt halen. Hoe je van een tekening die je hebt gedownload kunt werken, allemaal praktische tips!
  • Je lamp doet het niet meer. Ik leer je, ook in theorie, om stroom te begrijpen, stap 1 toch? De kleurtjes van de draden en de juiste aansluiting maken. Hoe je een lichtschakelaar kunt vervangen door een dimmer. Als je een workshop elektra hebt gevolgd bij mij, kun je de meeste klusjes in huis zelf doen op het gebied van elektra.

INFO

  • INHALEN EN/OF OMBOEKEN LES:
    Het is niet mogelijk, ook ivm grote drukte, om gemiste lessen in te halen, of naar een andere datum om te zetten, alleen bij hoge uitzondering, lees hiervoor de algemene voorwaarden. Houd hier rekening mee.
  • De cursussen en workshops gaan door in kleine groepjes van maximaal 4 personen en minimaal 3 personen, heb je twijfels of vragen, mail me dan even op info@studioambacht.nl