COVID: Neem je eigen koffie en/of thee mok, water bidon, schrijfgerei en nauwsluitende werkhandschoenen (evt. bij mij te koop) mee.

Home » Klussen op maat » Workshops op maat

Workshops op maat

Heb je een evenement, feestje of een open dag, wil je een constructieve activiteit organiseren? Heb je een bedrijf of winkel en kan je personeel wel wat technische vaardigheden gebruiken?  Je kunt bij ons terecht voor workshops op maat. Ze worden op maat gemaakt naar wens en duur. Er kunnen (wedstrijd) spelelementen toegevoegd worden, deze zorgen voor hilarische gezelligheid. Je kunt kiezen uit een van de 2 modules of voor een combinatie van de 2 modules. Wil je graag dat we naar jullie toe komen, dat kan ook, dan nemen we alles mee!

 • Ophangen en bevestigen van 2 uur bestaande uit twee blokken: een gedeelte theorie/veiligheid en een gedeelte praktijk. Men leert welk boortje voor welke wand gebruikt dient te worden en gaten te boren in verschillende wanden.
 • Elektra van 2 uur bestaande uit twee blokken: een gedeelte theorie/veiligheid en een gedeelte praktijk. Men leert bijvoorbeeld een stekker aan een snoer monteren en wat het verschil is tussen de verschillende draden en snoeren.
  Uiteraard zijn de duur en de te behandelen stof bespreekbaar.

Kosten
€ 40,- per persoon per module dit is inclusief materialen, gebruik gereedschappen en een hand-out. (Deze bedragen hebben betrekking op een groep van minstens 4 personen).

Reiskosten 

 • 0 - 50 klm €25
 • 51 - 100 klm €50
 • 101 - 150 klm €75
 • 151 - 200 klm €100
 • 201 - 250 klm €125
 • 251 - 300 klm €150 
 • 301 - 400 klm €200

De reiskosten hierboven zijn retour (heen en terugreis) en worden achteraf gefactureerd.

Data
Mogelijkheid: Maandag t/m zaterdag. Datum in overleg.

Locatie
Oirschot, Haven 5 5688 DR Oirschot, Hoofdingang Woonplaza Oirschot
Eerste verdieping, te bereiken via trap of lift. Bij de balie wijzen ze u de weg.
Heb je zelf een mooie locatie dan kunnen wij ook naar je toe komen in heel Nederland en Vlaanderen (België) max 400 klm retour.

Route

Even wil ik nog de route uitleggen als je in Oirschot aankomt, daar dit nog wel eens verwarrend is bij de laatste rotonde van de route.

Komende vanuit gemeente Best.
Pak de 3e afslag op de rotonde bij tankstation Shell ipv de 2e zoals Google Maps soms zegt.
Komende vanuit gemeente Oirschot
Pak je de 2e afslag op de laatste rotonde.
Aan de rechterkant zie je een groot gebouw van bouwmarkt HUBO met een grote parkeerplaats ervoor.
Na het parkeren loop je rechts door de hoofdingang van Woonplaza/HUBO Oirschot naar binnen. Je gaat eenmaal binnen door de poortjes, tegenover de ingang de trap op naar boven. Dan ga je linksaf en loop je langs de balustrade af door een smalle doorgang, dan door de deuropening meteen rechts de gang in. Het is de 3e deur aan de linkerkant.

Ik heb er zin in, ik hoop jij ook. De koffie en thee staat klaar.

Stel hier je vraag of meld je aan

Sfeerimpressie