Klussen met de dames van Rotary Arendonk

Gepubliceerd op 3 februari 2016 om 11:43

Workshop op maat voor bedrijfsuitje van de Rotary Arendonk

De eigenaresse van HaVeP Workwear-Protective wear is lid van de Rotary Arendonk. Mevrouw van Puijenbroek was aan de beurt om een dagje uit te organiseren voor de dames en heren van de Rotary. Ik werd door mevrouw van Puijenbroek benadert met de vraag of ik een workshop aan de dames wilde geven in het Texperience Center van HaVeP. De heren zouden dan een kookworkshop  volgen en voor de dames koken. Super tof idee!

Hooggehakt en met secuur gelakte nageltjes kwamen er 19 dames binnen gelopen. Druk kletsend en opgetogen. Met een blik op de boormachine, stenen muurtje en stroomdraden keken ze blij verrast. De club werd gevraagd zich in tweeën te splitsen, één groepje bij de ‘elektra’ en één bij ‘ophangen en bevestigen’.

Je kunt je wel voorstellen hoe het is gegaan. Met een  Josephine en Co–achtige kokerrok en Louboutin pumps gingen ze stoer tekeer met de boormachine. De sjeike dames ontpopten zich als stoere wijven. Met ontzettend veel lol hebben de dames de workshops volbracht en weet je wat ik het mooiste vond? We waren allemaal één, één van het zelfde!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.