Website creatie

Al mijn sites in mijn ondernemingen heb ik zelf gebouwd met behulp van sitebuilders, logo's heb ik zelf ontworpen, huisstijlen zelf bedacht. Vaak krijg ik de vraag een website voor iemand te bouwen nadat ze mijn site (s) hebben gezien.

De sites die ik maak zijn simpel zelf te onderhouden via een sitebuilder, dus ik maak je site, richt 'm in en zorg ervoor dat je je eigen site zelf kunt onderhouden. De reden hiervan is dat ik van mening ben dat je altijd op jouw manier en in je eigen tijd, tekst en beeld moet kunnen  aanpassen en/of toevoegen op een simpele manier, je hoeft geen ervaring te hebben.

Hoe ga ik te werk en wat moet jij doen

 1. Je begint zelf met het maken van een moodboard, lekker knippen en plakken van plaatjes, lettertype en kleuren die je aanspreken. Deze vertaal ik naar je site.
 2. Jij verzamelt alvast alle foto's die je op je site wil hebben. Deze zet je in een mapje op je bureaublad van je pc.
 3. Je gaat ook teksten schrijven, je maakt NAW, contactgegevens en een emailadres aan en je stelt jezelf en of je dienst/bedrijf voor in een Word document. Als je een ander emailadres wil is deze heel makkelijk te maken in Gmail, zo kun je ook je bedrijfsnaam gebruiken. Bijvoorbeeld: mijndienst@gmail.com of mijn bedrijf@gmail.com.
 4. Al deze gegevens verzend je naar mij met het programma WeTransfer of drobbox.
 5. Als ik een site heb gemaakt controleer je de site en geef jij feedback.
 6. Ik kom bij je thuis en ik ga je aanleren hoe je de site zelf kunt beheren, dit zal ongeveer 2 uurtjes zijn.
 7. De site komt daarna online.
 8. De 1e twee maanden kun je 4 keer je vragen naar me toe mailen, ik zal ze via mail ook weer proberen te beantwoorden, komen we er dan nog niet uit, dan kom ik nog een keer naar je toe. (Let op: ik kom maximaal 2 x op huisbezoek in totaal).
 9. Na 2 maanden is je site volledig op jezelf aangewezen. Vanaf dat moment ben ik niet meer verantwoordelijk.

Kosten

 • De kosten van het inrichten en customizen van een site zijn €450,- inclusief btw en reiskosten naar je huisadres binnen een omtrek van 25 km van mijn woonplaats. Dit is ook inclusief de begeleiding tot 2 maanden na de publicatie van je site maximaal 4 x per mail en 2 x huisbezoek binnen diezelfde 2 maanden na publicatie.
 • Denk je me na die 2 maanden nog nodig te hebben, dan kun je me inhuren voor € 45, per uur incl. reiskosten voor een huisbezoek, en € 25,- per uur vanuit mijn kantoor. Hiervoor stuur ik na gedane arbeid een factuur.
 • De kosten van je domeinnaam alsook een account bij de desbetreffende sitebuilder zijn voor eigen rekening. (al vanaf €8,- per maand) Deze kosten bespreek ik in het eerste gesprek bij je thuis.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.